EXCURSIÓ AL LLORITO

Hola, hola!

 Estimats lectors i seguidors, des de La Grapadora us volem posar al dia de les últimes novetats:

 Després que la Secta del Cranc s’introduís dins la nostra pàgina web, tornem a estar aquí i més animats que mai. Tenim diversos fronts oberts per intentar trobar el tresor de la família Castafiore:

 Per una banda, Tintina investiga a través dels contactes i amics que té i també rastrejant pistes per les hemeroteques i arxius del món.

 Dupon & Dupont volten pel món perseguint i alhora escapant-se de la Secta del Cranc. Si troben alguna cosa interessant ens n’informen immediatament, ja sigui per carta, per telegrama o per Skype!

 Després hi ha la Doctora Tornasòl… No està gaire fina i és una negada de la tecnologia 3.0, però fa el que pot. Intenta fer funcionar la màquina del temps per transportar la Tintina al passat, però no hi ha manera! De moment no hem tingut èxit, però estem a l’espera de novetats.

L’última notícia de que disposem va ser la que vam aconseguir anant d’excursió:

Seguint una pista, el passat 28 de febrer vam anar a l’Ermita del Llorito i allí, amb l’ajuda de la Tintitna, vam trobar un escrit antiquíssim propietat de la Secta del Cranc. En ell s’hi explicava que la secta feia temps que anava en busca del Secret de la Felicitat, i que creien que aquest és el Tresor dels Castafiore!

Us ho podeu creure??? el Secret de la Felicitat! En aquell moment ens van passar pel cap mil idees del que podria ser. Li vam donar el document a Tornasòl, ja que creu que pot ser d’ajuda alhora de calibrar la màquina del temps.

Com podeu veure no descansem ni un moment. Cada dissabte ens trobem una cosa nova. No ens podem distreure.

 Ah! Percert! Dissabte passat, l’extravagant soprano Bianca Castafiore ens va tornar a visitar en busca de novetats, però es va distreure. Es va distreure en veure per primera vegada al nostre amic Haddock. Va quedar enlluernada! No sabem ben bé el que esperar d’això, però no és gens clara la relació entre un home de mar i una estrella de l’òpera internacional.

 Fins aquí els últims moviments. Restem a l’espera de que Tornasòl pugui arreglar la màquina o que ens arribin notícies fresques.

Seguirem informant!